Ale!
Kausikortilla koko talvi!

230.00  200.00 

Osasto: .
  • Kuvaus

Product Description

Kausikortti kannattaa: päivä jopa alle pari euroa!

Kausikortilla saa mahdollisuuden lasketella, lautailla ja käyttää lasketteluhissiä aukioloaikojen puitteissa vaikka jokaisena talvipäivänä. Kausikortilla laskeminen on myös edullista: rinteiden ollessa auki yli 120 päivää talvessa, yhden laskettelupäivän hinnaksi tulee alle pari euroa. Näin edullista ja hauskaa liikuntaharrastusta talvipäiville on todella harvassa!

Muita etuja Kallin kausikortilla

Sanomattakinhan selvää ovat tavattoman kovat kerskailuoikeudet ja välittömät ”äijä” ja ”muija” -fiilikset, mitä Kallin kausikortin omistajat saavat kuuluessaan kantisporukkaan. Kerskailuoikeuksien lisäksi kausikortin omistavat lautailijat ja laskettelijat saavat Ounasvaaran laskettelukeskuksesta päivälipun puoleen hintaan!

Voimassaoloaika

Kausikortti on voimassa koko rinnekauden aina kevääseen saakka. Vaikka naama tuleekin nopeasti tutuksi, pidäthän kausikorttisi myös näkyvillä aina hissiin mentäessä!

Henkilökohtainen

Kausikortti on henkilökohtainen. Nappaa siis kuva itsestäsi mukaan, kun tulet noutamaan korttia kahviosta. Verkkokaupasta ostettu kausikortti luovutetaan maksukuittia vastaan.