kallin-logo

Hiihtokoulu

Tervetuloa hiihtokouluun Kallin Hiihtokeskukseen!

Olitpa vasta-alkaja tai jo hieman kokeneempi laskija, tarjoamme joka viikko Wernerihiihtokoulua, joka sopii kaikenikäisille ja -tasoisille hiihtäjille. Hiihtokoulu on suunniteltu erityisesti niille, jotka eivät ole aiemmin laskeneet tai kaipaavat lisävarmuutta taitoihinsa. Meille on ensisijaisen tärkeää varmistaa, että hiihtokoululaiset oppivat laskemisen alkeet turvallisesti ja nautinnollisesti. Kokenut henkilökuntamme on omistautunut opettamaan laskemisen perusteet ja huolehtimaan siitä, että jokainen osallistuja tuntee olonsa mukavaksi ja turvalliseksi rinteillämme.

Hiihtokoulussa voit hyödyntää 20 vuoden kokemustamme hiihtokoulujen järjestämisestä. Valitse oikea kurssi iän perusteella varmistaaksesi, että opetus vastaa juuri sinun tarpeitasi ja taitotasoa. Panostamme erityisesti lasten opetukseen ja tarjoamme asiantuntevan henkilökunnan, joka auttaa heitä oppimaan laskemisen iloisessa ympäristössä. Henkilökuntamme on perehdytetty auttamaan hissin käytössä, ja tarjoamme myös mahdollisuuden hidastaa hissiä lähtöpaikalla helpottaaksemme lasten ensimmäisiä kokemuksia hiihtohissillä.

Hiihtokoulun ilmoittautuminen on helppoa ja vaivatonta verkkosivuiltamme, ja maksu hoidetaan kätevästi paikan päällä. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai tarvitset lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä puhelinnumeroomme +358400175347. Odotamme innolla näkevämme sinut ja perheesi hiihtokoulussamme, missä taidot kehittyvät hymyn kera!

Kysyttävää?

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.