kallin-logo

Hiihtokoulu

Järjestämme Wernerihiihtokoulua joka viikko talvikauden aikana. Meille voi tulla hiihtokouluun, vaikka ei olisi koskaan ennen laskenutkaan. Meille on erityisen tärkeää, että hiihtokoululaiset opettelevat laskemisen alkeet turvallisesti ja mielekkäästi. Meillä on 20 vuoden kokemus hiihtokoulun järjestämisestä. Hiihtokouluun ilmoittautuessa on tärkeää valita oikea kurssi tietyn ikäiselle, jotta opetus on mahdollisimman turvallista.

Hiihtokoulussa on tavoitteena, että lapsi oppii laskemaan Kallilla itsenäisesti. Hiihtokoulun aikana meillä on myös muu henkilökunta perehdytetty auttamaan hissin käytössä ja meillä pystyy myös hidastamaan hissiä lähtöpaikalla, jolloin lapsen on helpompi mennä ensi kertaa hiihtohissiin. Hiihtokoululaisten tyytyväisyys on meille erityisen tärkeää ja hiihtokoulun ohjaajan mieltä lämmittää koululaisten hymy kurssin jälkeen!

HIIHTOKOULUN VOIT VARATA SOITTAMALLA 0400175347
TAI LAITTAMALLA SÄHKÖPOSTIA [email protected]

LumiWerneri SUKSET - alkeistaso 7-12-vuotiaille

Alkeiskurssi 7-12v lapsille, jotka ottavat ensiaskeleita laskettelun saloihin. Kurssilla tutustutaan välineisiin, rinnesääntöihin ja hissin toimintaan. Kurssilla opitaan laskemisen perustaitoja: liukumista, pysähtymistä, kääntymistä, auraamista ja vauhdin hallintaa helpoissa olosuhteissa.

Taitotaso 1: vihreä – ensikertalainen.
Kurssi sisältää opetuksen (2x60min), käytettävät välineet ja hissilipun.

Kurssin kesto: 2x60min
Kurssin hinta: 98€/lapsi

Osallistujaraja: 5

LumiWerneri SUKSET -  alkeistaso 4-6-vuotiaille

Kurssi perheen pienimmille, jotka ottavat ensiaskeleitaan laskettelun saloihin.
Kurssilla opitaan laskemisen perustaitoja: liukumista, pysähtymistä, kääntymistä, auraamista ja vauhdin hallintaa helpoissa olosuhteissa. Kurssilla tutustutaan myös välineisiin, rinnesääntöihin sekä hissiin.

Taitotaso 1: vihreä – ensikertalainen. Kurssiin sisältyy 2x60min opetusta (60min/per pv),käytettävät välineet sekä hissilippu.
Kurssin osallistujamäärä max 2hlö.

Kurssin kesto: 2x60min.
Kurssin hinta: 88€/lapsi

Osallistujaraja: 2

VauhtiWerneri - JATKOKURSSI

Lapset osaavat jo laskea sujuvasti auraamalla, säädellä laskuvauhtia ja pysähtyä, sekä käyttää hissiä.
VauhtiWerneri -kurssilla viedään laskua kohti yhdensuuntaisin suksin laskemista ja opitaan laskemaan sujuvasti ja turvallisesti vaativimmissakin rinteissä.

Taitotaso 2: sininen – aloittelija.

Kurssin kesto: 60min
Kurssin hinta: 60€

Osallistujaraja: 1

LumilautaWerneri - alkeistaso 7-12-vuotiaille

LumilautaWerneri alkeiskurssi on lautailua aloittelevalle, eikä aikaisempaa laskukokemusta tarvita. Kurssilla tutustutaan välineisiin ja harjoitellaan lumilautailun perustaitoja; hallittua kaatumista, luisumista, kääntymistä ja pysähtymistä loivissa rinteissä sekä hissin käyttöä.
Taitotaso 1: vihreä – ensikertalainen.

Kurssin kesto: 1x60min
Kurssin hinta: 60€/lapsi

Osallistujaraja: 5

LumilautaWerneri 2 - jatkokurssi

LumilautaWerneri 2 on kurssi lautailun alkeet omaaville. Kurssilla harjoitellaan erilaisia käännöstyyppejä monipuolisilla harjoituksilla, joilla haetaan sujuvampaa ja varmempaa laskutaitoa.

Taitotaso 2-3: sininen/punainen – aloittelija/keskitaso.

Kurssin kesto: 60min
Kurssin hinta: 60€

Osallistujara: 1

Yksityistunnit

Yksityistunnit ovat hyvä tapa oppia uusi harrastus tai päivittää jo opittuja taitoja. Yksilöllisen opastuksen kera on helppo perehtyä laskettelun ja lautailun kiehtovaan maailmaan turvallisesti.

Yksityistunnit eivät katso ikää tai sukupuolta, ja joka päivä on hyvä päivä aloittaa! Tunnit räätälöidään aina tarpeiden ja lähtötason mukaan. Voit valita haluatko tunnille suksilla vai lumilaudalla.

Kurssin hinta: 60€/tunti
Kurssin kesto: 60min

Osallistujaraja: 1

Kysyttävää?

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.