kallin-logo

Opas vanhemmille

Snowcard

Hissiliput ja kausikortit ladataan SnowCardille, joka oikeuttaa lasketteluhissin käyttöön rinteen aukioloaikana lipussa näkyvänä aikana. SnowCardilla pääsee hissiportista hissiin. SnowCard maksaa 6€ ja siihen voi aina uudestaan ladata lipputuotteita tai rahaa, jolla voi maksaa Kallin kahvion tuotteita. 

Hiihtokoulu

Muistathan tarkistaa, että kurssi on juuri lapsesi ikäisille suunniteltu. Kurssit on jaettu iän mukaan turvallisuus syistä. Mikäli liian pieni lapsi joutuu isompien lasten mukaan kurssille, on pienemällä haastavaa suoriutua kurssista turvallisesti. 

Miten toimitaan haavereiden sattuessa saadaan yhteys kotiin?  

Kallin kahvion kassalla voit pyytää, että lapsen Kalli-korttiin lisätään puhelinnumero kotiin, mikäli rinteessä sattuu haavereita. Rinnehenkilökunta hoitaa ensiavun ja ilmoittaa kotiin, mikäli numero löytyy lapsen tiedoista.  

Mitä jos lastani kiusataan Kallilla?

Emme hyväksy Kallilla kiusaamista. Mikäli tällaista ilmaantuu, pyydämme olemaan yhteydessä henkilökuntaan. Puhelin numero 0400175347 tai sähköpostitse [email protected]. Henkilökunnalla on oikeus poistaa rinteestä häiriöksi olevat laskijat6