kallin-logo

Välinevuokraamo

Meidän vuokraamossa on mukava ja asiantunteva palvelu. Välineitämme voit vuokrata verkkokaupan lisäksi myös paikan päältä. Myös omat välineet voi tuoda meille säädettäväksi ilmaiseksi.  Vuokrauksiin sisältyy kypärät.

Valikoimamme sisältää hyväkuntoisia laskettelusuksia ja muutamat niin kutsutut “temppusukset” eli TwinDipit. Myös sauvat saa mukaan halutessaan. Monoja on paljon ja kaikille varmasti löytynee sopivat. Lumilautamme ja monomme olemme päivittäneet keväällä 2020 Nitron uusimpiin malleihin.  

Perus lasketteluvälineiden lisäksi meidän tarjonnasta löytyy myös TwinBoardit, jotka haastavat lautailijaa (miksei suksilla laskijaakin) aivan eri tavalla rinteessä. Vuokraa vaikka kaverin kanssa ja kokeile! 
Pienen lapsen kanssa laskiessa meiltä on myös mahdollista vuokrata valjaat rinteeseen, jolloin laskettelun opettelu pysyy turvallisena.  

Vuokraus tapahtuu meillä paikan päällä. Vuokraamo sijaitsee rinteen alaosassa ja sisäänkulku on oikeanpuoleisesta ovesta. Sisään astuessanne asiakaspalvelija saapuu teitä palvelemaan. Ennen vuokrausta kannattaa varautua vastaamaan kysymyksiin; kuinka pitkä olet ja kuinka paljon painat. 

Näin saamme säädettyä lasketteluvälineesi turvallisesti. Välinevuokrauksen yhteydessä täytetään vuokrauslappu, jossa asiakas laittaa yhteystietonsa. Välineet palautetaan välinevuokraamoon. Välinevuokrauksen maksu hoidetaan kahviossa lippuja ostaessa.

Voit siis halutessasi lähteä pyöräilemään pitkin hankia ja polkuja Kallin ympäristössä tai lähteä vaikka ajamaan kaupunkiin. Pyörät voi myös vuokrata ja ottaa mukaan esimerkiksi jäälle tai mökille.  

Sähköpyöräily on huomattavasti normaalia pyöräilyä kevyempää ja sähköavustusta voi säädellä kesken ajon, joka mahdollistaa myös ilman avustusta ajamisenkin halutessaan. 

Jos et ole vielä kokeillut, suosittelemme vahvasti kokeilemaan! Saatat jäädä koukkuun ja saada tästä itsellesi uuden harrastuksen.

Välinevuokraus

Fatbikes - Hinnasto

  • 1 tunti 30€
  • 2 tuntia 40€
  • 3 tuntia 50€
  • 1 päivä 70€
  • 2 päivä 130€