Kallin Snow Challenge 2022 / 2023

Lähde mukaan yhteiseen haasteeseen!

Kauden 2022-2023 kausikortin ennakkomyynti on päättynyt. Kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille! Kausikorttien myynti jatkuu kauden alkaessa paikanpäältä. 

Kausikorttisi voit ladata laskukauden alkaessa lipunmyyntipisteessämme. Otathan mukaan maksukuittisi!

Mikäli osallistuit ennakkomyyntikampanjaan ja valitsit maksutavaksi etusetelin (esim.smartum), maksu hoidetaan paikanpäällä kauden alkaessa.

 

 

 

Mikäli jostain syystä sinulle ei ole tullut laskua kampanjan kausikortista, toimi näin:

Lasku on tullut sähköpostilla. Tarkistathan myös roskapostisi. Laskut hoidetaan laskutuspalvelun kautta, joten lähettäjänä on [email protected] 

Jos et siltikään löytänyt laskua, olethan yhteydessä meihin [email protected]

 

Kerro kaverille:

Facebook
WhatsApp
Email

Kausikorttikampanja 2022-2023

Varaustilanne:

513 / 450

Usein kysytyt kysymykset

Osallistuaksesi kausikorttikampanjaan tulee sinun ilmoittautua mukaan kampanjaan Kallin hiihtokeskuksen nettisivulla täyttämällä yläpuolella oleva lomake.

Kausikortti varaus on sitova, eikä siinä ole peruutusoikeutta. Noudatamme kuluttajaviraston etämyyntiohjeita. Ohjeiden mukaan etämyynnin 14 vrk peruutusoikeus ei koske liikunta- eikä vapaa-ajanpalveluita.

Ei. kausikortti maksetaan vain siinä tapauksessa, mikäli kausikorttikampanja toteutuu.

Saat postitse laskun antamiesi osoitetietojen perusteella.  Kausikortti tulee maksaa eräpäivään mennessä.

Ei. Maksu veloitetaan ainoastaan, mikäli kampanja toteutuu.

Ei. Ilmoittautumalla kausikorttikampanjaan et sitoudu ostamaan kausikorttia normaalihinnalla.

Kausikortti on voimassa koko talvikauden 2022/2023. Kausikortti on voimassa, kun se on maksettu. Talvikauden pituus ja avoinna olevien rinteiden/hissien määrä vaihtelee olosuhteiden mukaan.

On, kausikortit ovat henkilökohtaisia.

Kampanjan toteutumisesta ilmoitetaan kampanjan nettisivuilla ja Facebook -sivuillamme.

Saat kausikorttisi Kallin hiihtokeskuksen lipunmyynnistä talvikauden alkaessa. Varaudu esittämään maksukuitti lipunmyyntipisteessä. 

Kampanja ei toteudu ja maksua ei peritä, jos varattujen kausikorttien kappalemäärä ei yllä tavoitteeseen (450 kappaletta). Kallin hiihtokeskuksella on kuitenkin oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä. Kampanja hyväksymisestä ilmoitetaan kampanjan nettisivuilla ja Facebookissa.

Voit osallistua kausikortti kampanjaan: Ilmoittaudu normaalisti mukaan kampanjaan Kallin hiihtokeskuksen verkkokaupassa. Mikäli kampanja toteutuu, maksat kausikortin hinnan 139,00 € ja Kallin Hiihtokeskus hyvittää sinulle aiemmin ostamasi ennakkohintaisen kausikortin hinnan kokonaisuudessaan.

Alle 7-vuotias kypärä päässä ja vanhemman seurassa laskeva ei tarvitse hissilippua.