kallin-logo

Paintball

Paintball on urheilua parhaimmillaan. Paintballissa käytetään hiilidioksidilla tai paineilmalla toimivaa merkkainta eli värikuula-asetta kuulien ampumiseen. Peliä voidaan pelata useilla eri säännöillä, mutta tavallisin tapa on pelata ns. lipunryöstö, jossa osallistujat jaetaan kahteen yhtä suureen ja tasavahvuiseen joukkueeseen, jotka erottuvat toisistaan eri värisillä nauhoilla tai erivärisillä suojamaskeilla.

Pelaajien lukumäärä voi vaihdella muutamasta aina pariin kymmeneen. Pelissä joukkueiden päämääränä on puolustaa omaa lipputukikohtaansa, sekä yrittää ryöstää vastustajan lippu. Voittaja on joukkue, joka tuo vastustajan lipun omaan tukikohtaansa tai on eliminoinut vastustajat pelistä värikuula-aseella. Erän kesto on pelaajamäärästä riippuen noin 15-20 minuuttia.

Erän loputtua pidetään varusteiden huoltotauko: täytetään lippaat, puhdistetaan vaatteet osumista tai vaikka paistetaan makkarat. Paintball on varmasti yksi rankimmista ja hauskimmista tavoista irrottautua arjesta.

Kalli tarjoaa mahdollisuuden pelata paintballia Kallilla omalla radalla tai Kemissä sijaitsevassa metsäradalla. Kemissä Savotta tarjoaa mahtavat puitteet pelata metsäradalla. Savotasta voit myös ostaa pelin lisäksi majoituksen tai ravintolapalvelut. Savotan ravintolassa on mahdollisuus järjestää ruokailu jopa 80 hengelle ja ravintolassa on A-oikeudet.  

Pelin varaus ja hinnat

Arkisin 40,00€ / päivä (Sis. merkkaimen, maskin, painepullon, + 500 kuulaa)

Viikonloput – 45,00€ / päivä (Sis. merkkaimen, maskin, painepullon, + 500 kuulaa)

Kuulapussi 15,00€ (Sis. 500 kuulaa)
Painepullon täyttö 2,00€

Varaa pelisi puhelimitse. Kerro toivottu pelin ajankohta, tarvitsemasi pelipakettien ja kuulien määrä. Puh: 0400 175 347