kallin-logo

Varaa puhelimitse 0400175347 tai sähköpostitse [email protected]

E-fatbikes

Kalli tarjoaa mahdollisuuden piristää arkeasi yhdistämällä luontoa ja liikuntaa! E-fatbike vuokraus on mahdollista vuokraamostamme myös kesäisin. Sähköavusteisilla fatbikeillä on helppoa pyöräillä vaihtelevassa maastossa. Leveät renkaat mahdollistavat kevyen ajon myös lumella tai metsäpoluilla, mutta soveltuvat hyvin myös tietä pitkin liikkumiseen.  

Voit siis halutessasi lähteä pyöräilemään Kallilta metsäpolkuja pitkin tai pysyä Kallin omalla pyöräilyreitillä. Pyörät voi myös vuokrata mukaan esimerkiksi mökille. Pyörien kyyditys lähialueelle on myös sovittavissa.

Sähköpyöräily on huomattavasti normaalia pyöräilyä kevyempää ja sähköavustusta voi säädellä kesken ajon, joka mahdollistaa myös ilman avustusta ajamisenkin halutessaan. 

Jos et ole vielä kokeillut, suosittelemme vahvasti kokeilemaan! Saatat jäädä koukkuun ja saada tästä itsellesi uuden harrastuksen.

Mikäli haluat vuokrata meiltä e-fatbiken, teethän varauksen meille vähintään yhtä päivää aiemmin, jotta varmasti saadaan akut ladattua ennen reissuasi.

Mikäli tulee kysyttävää olethan yhteydessä puhelimitse 0400175347

Hinnasto

  • 1 tunti 20€
  • 2 tuntia 30€
  • 3 tuntia 35€
  • 1 päivä 60€
  • 2 päivä 110€